2012. október 3., szerda

Újra NAGY OLAJGYŰJTÉS Nagyváradon


            Kedves Nagyváradiak!
Elérkeztünk a VI. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtéshez Nagyváradon. 

Ne öntsék a lefolyóba, ne dobják a kukába, mert a használt, égett étolaj szennyezőanyag, saját vízkészletünket mérgezzük vele! Hűtsék le és öntsék valamilyen jól záró edénybe, vagy vissza a saját palackjába.

Az EKE ’91 legközelebb október 19-én, pénteken, délután 15 és 19 óra között szabadítja meg önöket környezetkímélő módon a már fölöslegessé vált, használt étolajtól.

A megszokott négy gyűjtőpontban átvesszük önöktől az elhasznált étolajat:
1.     a Lotus Market parkolójában, a főút melett,
2.     az Őssi piac előtt,
3.     a Rogériuszi piaccal szembeni parkolóban
4.     a Szent-László (Fő) téren, az Eminescu szobor közelében.
Az akcióban résztvevők tombolajegyet kapnak ajándékba! A sorsolás eredményéről a sajtón keresztül és személyesen is értesítjük a nyerteseket.
Tegyünk együtt a tisztább környezetért, védjük vizeink tisztaságát!

Kedves Nagyváradiak!
Megtartottuk a júliusi Nagy EKE 91 Olajgyűjtés tombolajegyinek húzását! Könyvjutalmat nyertek: Kirkmájer Juliánna (150) és Szilágyi Gheorghe (080). EKE pólót nyertek Nagy Noémi (022) és Ursu Edit (079). Az EKE 2013-as falinaptárát nyerték: Bernáth Erzsébet (019) és Ákos Éva (112). 
A fődíjat, egy reprodukciót, mely a nagyváradi Bémer-teret ábrázolja 1909-ben Márkus Mária (134) nyerte. Zárójelben a tombolajegyek sorszámát tüntettük fel! 
Nyereményüket átvehetik kedd délutánonként 18 - 19 óra között, a Sas passzázs alatt (Szent-László tér 2 - 4.), az első emeleti székhelyen. Telefonon érdeklődni Tiponut Tibornál lehet a 0740 – 974 952 telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése